RESTAURANT ARISTOCRATIS

Află mai multe detalii despre restaurantul pensiunii noastre. Acesta deservește turistii cazati, dar și publicul din exterior în limita capacității.

RESTAURANT CU SPECIFIC LOCAL & MEDITERANEEAN

Restaurantul pensiunii dispune de un spațiu generos, oaspeții noștri fiind așteptați să ia masa într-un decor elegant și discret, în care rafinamentul bucătăriei mediteraneene se impletește armonios cu savuroasele preparate cu specific local. Renumite sunt și deserturile pregătite în totalitate de noi cu mare drag.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Gastronomie

Găsești în meniul nostru atât preparate tradiționale specifice zonei, cât și preparate mediteraneene absolut delicioase. Deseori pregătim lucruri noi, adaptate sezonului, deci nu le vei găsi în meniu, dar ospătarii noștri vor ști să te anunțe.

Ingrediente

Din gradina proprie și din sera cu legume ne procurăm o parte din materia primă pe care o folosim pentru a oferi tuturor alimente cât mai sănătoase. O altă parte a materiei prime vine de la producători locali, atent selecționați.

Cafea & Ceaiuri

Avem o selecție de ceaiuri naturale și o cafea care îți va face începutul de zi mai energic.

Capacitate

Capacitatea restaurantului nostru este de 200 de locuri. Și este suplimentată de alte 100 de locuri pe terasă.

MENIU & REZERVARI

Rasfoiește electronic meniul nostru apăsând click pe butonul de mai jos și sună la numărul +4 0233 791 986 pentru a-ți rezerva o masă. În weekenduri suntem foarte aglomerați și riști să nu găsești disponibilitate.