PENSIUNEA ARISTOCRATIS

Află mai multe detalii despre spațiile de cazare de care dispunem, capacitatea maximă de acomodare, facilități, servicii și dotări.

STRUCTURA DE CAZARE

Pensiunea noastră este alcătuită din doua corpuri distincte de cazare. Corpul A este clădirea principală, iar aici se află 6 camere duble, 1 cameră familiară (cea cu paturi suprapuse), 1 suită familiară și 1 suită standard. În corpul B mai dispunem de încă 7 camere duble (dintre care una pentru persoane cu dizabilități) și 1 cameră triplă. Capacitatea noastră de cazare este de 35 de adulți și 4 copii, fară a pune la socoteală camerele duble care au fotoliu extensibil pentru copii (7 dintre ele) sau copiii mici care pot dormi în pat cu părinții.

DOTARI & SERVICII

Parcare

Asigurăm parcare privată, păzită și gratuită tuturor turiștilor noștri.

Masini electrice

Posesorilor de mașini electrice le punem la dispoziție prize de alimentare și locuri dedicate.

Restaurant

Dispunem de un restaurant în care specificul local se împletește cu cel mediteranean. Suntem disponibili pentru a diversifica oferta vegetariană, iar pentru intoleranți avem opțiuni fără gluten.

Terasa

Terasa este orientată către grădină și e locul ideal unde poți bea un pahar de vin sau poți depăna povești în jurul focului de tabără alături de prieteni.

Zona SPA

Oferim un mic centru SPA unde te poți bucura de solar, salină, saună și sală de fitness.

Loc de joaca

Locul de joacă este ideal pentru familiile cu copii, iar pentru cei mari avem un teren de sport pe iarbă și un cos de baschet cu minge.

Receptie

Personalul de la recepție este nerăbdător să te ajute cu tot ce ai nevoie, inclusiv cu o cameră de bagaje.

Harta turistica

Am creat o hartă turistică numai bună pentru a te îndruma cum sa îți planifici timpul.

Pet-friendly

Iubim animalele de companie și le așteptăm cu drag în locația noastră pe cele de talie mică și contra unei taxe zilnice suplimentare.

Internet

Internet wireless este disponibil gratuit pe toată suprafața pensiunii.

Plati

Acceptăm tichete de vacanță și plăți online cu cardul în locație pentru serviciile furnizate.

Limbi straine

Stăpânim foarte bine urmatoarele limbi: româna, engleza și italiana.

CAMERE

Suita Familiala (Corp A)

SUITA FAMILIALA (CORP…

Dubla Superioara (Corp A)

DUBLA SUPERIOARA (CORP…

Suita Standard (Corp A)

SUITA STANDARD (CORP…

Dubla Superioara (Corp B)

DUBLA SUPERIOARA (CORP…

Suntem fix ceea ce cautai? Atunci nu mai ezita si...

REGULILE CASEI

Pentru o cat mai buna sedere si desfasurare a sejurului tau, dar si al celorlalti turisti, ne-am bucura sa citesti si respecti un mic set de reguli ale pensiunii noastre. 1. Ora de check-in este 14:00, iar ora de check-out 11:00. Atunci cand situatia permite, oferim early-check-in si late-check-out. 2. In intervalul orar 22:00 - 07:00 receptia noastra este inchisa. 3. Perioadele de odihna si intervalele cand ne-am bucura sa mentii linistea sunt 22:00 - 07:00 si 13:00 - 15:00. 4. Sunt interzise bauturile si mancarea aduse din exterior. 5. Sunt interzise dispozitivele audio (boxe portabile) in restaurant si-n alte zone comune.