ARMONIA EVENTS

Află mai multe detalii despre saloanele noastre de evenimente.

DESPRE NOI

Pentru evenimentul tău (nuntă, botez, petrecere privată ș.a.), îți punem la dispoziție două locații: Armonia Salon cu o capacitate maximă de 650 de persoane & restaurantul și terasa Pensiunii Aristocratis cu o capacitate maximă de 300 de persoane. Seriozitatea, experiența îndelungată, cadrul intim, atenția la detalii, flexibilitatea și mai ales preparatele irezistibile și de calitate sunt punctele noastre forte. Ne dedicam în totalitate evenimentului tău și ne considerăm privilegiați să îți fim gazde. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării, deci spune-ne ce dorești și vom face tot posibilul sa se îndeplinească! Iată ce îți oferim în fiecare pachet: - șampanie de bun venit și pișcoturi - meniul compus din gustare rece, preparat cald din carne sau pește, preparat de bază, pâine - apă minerală și plată la discreție - cafea la discreție - suc din gama Pepsi, Prigat - alune și covrigei pe fiecare masă - fructe de sezon pe fiecare masă - servicii personal: 1 ospătar pentru 25 oaspeți, un bucătar pentru 30 oaspeți, femeie de serviciu (la cerere se poate suplimenta personalul contra cost) Te așteaptă și cadouri: - camera mirilor pentru seara nunții împreună cu șampanie și fructe - degustarea unui meniu gratuit - 15% reducere la cazare pentru oaspeții dumneavoastră - meniuri personalizate - artificii pentru tort - 5% reducere la următorul eveniment organizat în locația noastră Organizam la cerere cununii în aer liber și punem la dispoziție un pachet cu tot ce este nevoie pentru ca tu sa nu te gândești la nimic altceva decât sa te bucuri de fiecare moment.

ARMONIA SALON

ARISTOCRATIS SALON

Vrei să afli mai multe detalii? Sună-ne pe numarul +40 233 791 986 și hai să ne cunoaștem personal.

TESTIMONIALE

Cum descriu alte persoane evenimentele importante din viața lor pe care am avut bucuria și onoarea de a le organiza prin Armonia Events.

Eduard Arsine

Targu Neamt
Am avut parte de o nuntă de vis! Detaliile fac diferența în această locație. Totul a fost perfect. Felicitări întregii echipe pentru profesionalism și dăruire.

Madalina Cretu

Piatra Neamt
Had the wedding of my dreams there, excellent food, the staff was great, very professional and paying attention to the details throughout the entire time.