Servicii

Vă punem la dispoziție 17 camere de cazare cu un restaurant ce imbină perfect bucătăria italiană și specificul local, un centru de wellness (masaje, tratamente corporale, solar), o sală de fitness dotată cu aparatura modernă, dar și o piscină pentru adulți cu apă încălzită și alăturat o piscină pentru copii, un spațiu de joacă pentru copii, un generos teren cu iarbă unde se poate juca minifotbal, volei etc.

Restaurant

Te așteptăm să-ți servești masa într-un decor elegant și discret.

Perfecțiune gastronomică

Pasiunea pentru bucătăria rafinată mediteraneană precum și pentru cea cu specific local, au fost pivotul în jurul căruia s-a construit aceasta afacere de familie.

Sala de conferințe

În sala de conferințe se pot organiza evenimente corporate, având acces la tot ce aveți nevoie.

Sala pentru evenimente corporate

Singura sală de conferințe din Târgu Neamt, cu o capacitate de 80 de locuri, este echipată cu: proiector, ecran de proiecție, internet, audio, flipchart +  posibilitatea de a servi coffee break.

Sala de fitness

Aveți posibilitatea să lucrați la aparate exerciții de tip cardio și bodysculpture.

Aparatură modernă

Locul perfect unde puteți proba deconectarea, vitalitatea și tonusul, unele dintre recunoscutele beneficii ale practicării sportului. Aici dispuneți de aparatură complexă de ultimă generație.

Alte servicii

În cadrul Pensiunii Aristocratis puteți organiza cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră: nunti, cumetrii, aniversări. Ambientul și profesionalismul echipei de ospătari garantează un eveniment cu adevărat reușit.

De ce să ne alegeți pe noi?

  • Complex turistic  din Târgu Neamț: Restaurant, Cazare, Spa, Salină
  • Restaurant cu grădina – eco proprie, IN Târgu Neamț
  • Sală de conferințe din Târgu Neamț
  • Salină in Târgu Neamț

Parerile clienților despre noi

Buna, suntem Andreea si Vlad din Bucuresti. Cazarea este foarte frumoasa, camera 11 a fost foarte linistita si confortabila, mancarea cea mai buna din Tg Neamt (incercati file de somon si omleta de dimineata); Iar piscina foarte curata.

Va multumim!

Andreea si Vlad - Bucuresti, Avada
Am petrecut o seara superba. Ne-am simtit nemaipomenit in Moldova noastra strabuna si sfanta. Plecam cu fagaduinta ca o sa va vizitam de fiecare data cand vom pasii pe aceste superbe meleaguri.
Fam Andrei - Focsani
Marea a fost placut impresionata de ospitalitatea muntelui. Dupa ani si ani am revenit pe meleagurile natale si am regasit aici la „ARISTOCRATIS”, rasfatul, bunatatea, caldura, dulcele grai „moldovinesc”, curatenia sufleteasca, spriritul sugubat a lui Nica, toate asezonate cu o servire ireprosabila, bucate alese( va recomand cocoselul de munte, pastele, tartele delicioase si nu in ultimul rand vinul demidulce de Recas.

Cu siguranta, familia Dima din Constanta va revenii in aceasta casa primitoare.

Fam. Dima - Constanta